Nejnovější recenze ze sekce Herní stoly
- velice masivni, poctivy nabytek, 70kg stul musi uz neco vydrzet. velice stabilni.
snadno slozitelny, kvalitni stul. pouzivam ho nekolik dni a naprosta spokojenost. nemam vubec strach, jestli vydrzi nekolik let vetsi zatez.
- levný
- vypadá dobře
- neskutečně se viklá a působí dost nestabilně
- kvalita nic moc
- kvalitní zpracování
- Cena, zpracování, tloušťka desky, ergonomie.
- Deska nemá vybrání na kabeláž ze zadní strany. Potěšil by držák sluchátek a nápojů.
Za tuto cenu výborný stůl.
Vyhovující
- Stůl je kvalitní a pevný.
- Podložka na stůl přesahuje hranu stolu na straně kde se sedí téměř o 2 cm, vůbec, ale vůbec to není jako na fotkách produktu z diablochairs webu, ale vůbec. Vypadá to hrozně nevzhledně a furt se o to chytám, nechtěně to nadzvedávám a tak dál. Při pokusu o reklamaci mi řekli, že je to takhle v pořádku, že je důležité aby seděla podložka na díry, že podložka má být větší a nazdar. Kdybych toto věděl tak jsem si stůl určitě nekoupil, novou podložku na míru už jsem si objednal, až přijde tak originál hodím do kotle.
Fakt dobrý stůl s fakt špatnou podložkou na něm.
- jednoduchá montáž
- Lehké přemisťování stolku - má kolečka, i s pc. Taková malá kancelář na kolečkách :-D
- super
- Velmi kvalitní.
- celkem robustní a prostorný
- vrchní podloška se krabatí, bohužel stul není v celku a na vrchu je látková podložka
- bylo dorucwene rychle a bez postovneho
- prisla mi malo poskozena krabice
- Stůl je vzhledově elegantní , má spoustu výhod
- Design
- Nadherny stul s propracovqnymi prvky a povrchem, snadna montaz, za nas Top!!! A cena v pohode
pevný, příjemný povrch, spíš menší ale šikovný, montáž ok, vše sedlo jak má
- Pohodlný
- Za cenu skvěle velký
- Podložka přes celý stůl
- Díry pro kabely
- Hák na sluchátka
- Držák na hrnek
- Velmi silná odolnost stolu a podložky
- Vynikající kvalita
- Rychle se podložka pošpiní (prach)
- Není moc pevný, bouchnu do něj silněji, pohne se
Stůl je skvělý pro hráče a hráčky, nikdy jsem neměl podobný stůl a tento je skvělý, pokud hledáte velký, dobrý a levnější stůl ve své kategorii, doporučuji od Diabla Chairs.
- Pěkný design
- doporucim
- Rychlé doručení, na to, že neměli ani jeden kus skladem doručeno do týdne!
Zobrazuji 121 - 140 ze 147 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Další »